Wie ben ik

Cathy van Manen – Coach, trainer en begeleider.

Cathy van Manen

Coach, trainer, begeleider.

Openhartig, direct, oplossingsgericht, realistisch, vertrouwelijk, flexibel.

Vanuit een positieve, open persoonlijkheid maak ik graag contact met mensen. Vertrouwen en gelijkwaardigheid zijn het belangrijkste binnen het doorlopen van een coaching traject, hier hecht ik persoonlijk dan ook veel waarde aan. Alles kan/mag besproken worden zonder oordeel of mening. 

Open kunnen vertellen over belemmeringen die ervaren worden, in het leven, geven de mogelijkheid om acceptatie en gedragsverandering mogelijk te maken.

Werkervaring heb ik op mogen doen binnen de zorgsector. Mijn interesse, kwaliteiten en ervaringsdeskundigheid zijn, sinds 2017, samengebracht in mijn bedrijf Van Manen Coaching.

Van Manen Coaching heeft meerdere samenwerkingsverbanden door heel Nederland op het gebied van re-integratie coaching, ( C ) PTSS begeleiding, NLP Coaching, participatie interventie en bevorderen maatschappelijke deelname, wandel coaching + ademhalingstechnieken.